Diensten

Ons specialisme voor tuin onderhoud

Ons specialisme voor tuin onderhoud

Een door ons volgens een gedetailleerd tuinontwerp aangelegde tuin vereist een goed en regelmatig onderhoud om zo de schoonheid in stand te houden. Dit kan bestaan uit incidenteel onderhouden van de tuin, maar ook gunstig geprijsde onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden. Hiermee nemen wij u al het onderhoud uit handen, u bepaalt zelf de frequentie waarop wij punctueel het tuinonderhoud voor u uitvoeren. Het resultaat is een tuin, die in alle seizoenen haar fraaie uitstraling blijft vertonen.
tuin onderhoud
Ons specialisme als tuin ontwerper

Ons specialisme als tuin ontwerper

Om een succesvolle tuin te realiseren is een tuinontwerp het eerste begin, wat het uiteindelijke resultaat in hoge mate bepaalt. Om uw buitenkamer te ontwerpen kunt u vertrouwen op onze ruime ervaring en creativiteit. Wij luisteren goed naar uw wensen en het beschikbare budget, waarop wij een professionele schets baseren. Het tuinontwerp gaat vergezeld van een beplantingsplan, waardoor het eindresultaat zichtbaar wordt. Wij laten u graag kennismaken met uw nieuwe tuin!
tuin schets
Ons specialisme voor tuin aanleg

Ons specialisme voor tuin aanleg

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in tuinaanleg. Gebaseerd op uw ideeën en het tuinontwerp doen wij het grondwerk, verzorgen de beplanting en de (sier)bestrating. Om uw tuin nog verder uit te breiden kan gekozen worden voor een gazon. Een absolute verfraaiing van een tuin vormt een vijver. Ook verhoogde plantenbakken zijn gewild. Deze geven de tuin een bijzondere uitstraling en vergemakkelijken het onderhoud van de beplanting. Ook plaatsing van schuttingen, vlonders en pergola’s verzorgen wij.
tuin onderhoud

Search