Tuinonderhoud

Advies over aanleg en tuinonderhoud van uw tuin

Niet alleen de aanleg, maar ook tuinonderhoud / het onderhouden van tuinen is voor ons een grote passie. Om de tuin mooi te houden moet er regelmatig onderhoud worden gepleegd. Om de juiste conditie te behouden is het aan te raden om de tuin zorgvuldig bij te houden. (zowel een voorjaar- als een najaarsbeurt)

Vaak ontbreekt er bij de tuinliefhebbers enige ervaring of tijd. Wij als hoveniersbedrijf willen u daar graag bij helpen. Klein of groot onderhoud, u kunt ons altijd benaderen voor diensten of advies.

Onderhouden van de tuin is heel belangrijk om de tuin in conditie te houden om bloei, groeiwijze en onkruid aan te pakken. Voor klanten met groene vingers komen we meestal 1 of 2 keer langs per jaar. En bij andere klanten die geen groene vingers of geen tijd hebben als het nodig is.

 

Heeft u toch nog twijfels of vragen, informeer dan naar de aanleg mogelijkheden. Grote kans namelijk dat het is te realiseren!

tuinonderhoud
De Bruijn Tuinen tuinonderhoud

De Bruijn Tuinen

Het adres voor tuinonderhoud sinds 2003

Uw Partner in tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er in elk seizoen mooi bij ligt. Bekijk enkele door ons onderhouden tuinen.

Wij bellen u graag terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.