Tuinadvies

Advies over aanleg en onderhoud van uw tuin

Soms wilt u gewoon advies over uw tuin. D.G. de Bruijn Tuinen staat voor u klaar op locatie in ongeveer 15 kilometer rondom Zwaanshoek voor deskundig advies. Nadat wij alles inzake de inrichting van een tuin met u hebben besproken vatten wij dit samen in een uitgebreid rapport. U kunt hierbij denken aan bouwkundige zaken, beplantingsplannen en voorstellen voor effectief onderhoud van de tuin.

 Advies van uw allround hovenier

Maak Vandaag Nog Een Afspraak!

Bel ons nu: 06 55112313

Het beste advies voor uw tuin

U heeft zelf de keuze of u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren of zelf of door een andere partij. Als u ons een advies laat uitbrengen voorkomt u problemen zoals bijvoorbeeld de aanplant van een boom die na verloop van tijd alle zon uit de tuin wegneemt.

Ons advies

Als ervaren hovenier beschikken wij over een grote expertise en creativiteit. Hierdoor betreft ons advies alle aspecten van tuinaanleg en tuinonderhoud. Deze omvatten onder andere de volgende zaken:

  • Een juist aangelegde sierbestrating
  • Een effectieve en veelzijdige beplanting
  • De aanleg van een vijver
  • Het plaatsen van vlonders
  • Seizoensgebonden of algemeen onderhoud van de tuin
  • De juiste schutting voor uw wensen
  • De plaatsing van schuren en andere objecten in de tuin
  • Elektriciteit in de tuin voor functionele of sfeerverlichting
  • Advies over de voordelen van kunstgras

Dit zijn enkele voorbeelden van onderdelen van onze advisering om uw droomtuin te realiseren. Wij ontzorgen u volledig. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar oplossingen en bent u verzekerd van een aangelegde tuin die in alle seizoenen een fraaie uitstraling vertoont.

Advies van uw allround hovenier

Door onze ruime ervaring kunnen wij ons allround hovenier noemen en beheersen alle aspecten van het hoveniersvak. Deze kennis delen wij graag met u om te komen tot een optimaal eindresultaat. Uw tuin zal een echte blikvanger worden voor bezoekers en passanten en voor uzelf is een fraai aangelegde en onderhouden tuin een prima plek om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.

U kunt heerlijk recreëren in uw buitenkamer in de warme maanden en heeft in de overige seizoenen een tuin met een aantrekkelijke uitstraling. Heeft u dus plannen voor de aanleg van een nieuwe tuin en wilt u hiervoor een duidelijk advies? Neemt u dan vandaag nog contact op voor nadere uitleg en/of een afspraak zodat wij u kunnen bezoeken op locatie om zo uw wensen in kaart te brengen.

Adres

Hanepoel 160,
2136 NN Zwaanshoek

Contact Informatie

EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 06-55112313